Привітання

2016-05-27

/Files/images/фото_на_вiтання.jpg

Вітання Максима Мельничука зі святом Останнього дзвоника

Шановні випускники, батьки, вчителі!

Щиро вітаю вас зі Святом останнього шкільного дзвоника. Цей день є урочистим і водночас хвилюючим, а ще він дуже символічний, оскільки знаменує для всіх школярів перехід до чогось нового.

По-особливому лунає Останній дзвоник для випускників. У грайливому передзвоні – не тільки сумний момент прощання з рідною школою та вчителями-наставниками, але й розуміння того, що доля відкриває шлях вже у доросле і самостійне життя, де доведеться відповідати за свій вибір і самому ухвалювати рішення.

Невдовзі випускники продовжать вчитися у вищих навчальних закладах, а хтось одразу приступить до практичного опанування професії. Однак кожен з вас повинен усвідомлювати, що відтепер на ваших плечах лежить відповідальність за майбутнє нашої держави. Саме у ваших молодих та енергійних руках — розбудова успішної, європейської та процвітаючої України, яка розвиватиметься на основі демократичних цінностей та верховенства права.

Дорогі вчителі! Висловлюю вам безмежну вдячність за вашу непросту щоденну працю, педагогічний талант, патріотичний підхід у вихованні наших дітей, а особливо – за всі ваші старання посіяти у душах учнів зерна доброти і любові, навчити їх бути гуманними, порядними, справедливими і відповідальними.

Шановні учні та випускники! Бажаю вам здобутків на шляху до ваших мрій та життєвих планів. Будьте успішними і затребуваними, перемагайте і любіть Україну, працюйте на благо своєї землі і примножуйте її багатства. Оптимізму вам, невичерпної енергії, міцного здоров’я, миру і Божої благодаті.

Голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi